in , , ,

20+Kerja Yang Dulu Dikeji Kini Dipuji Kerana COVID-19

Pelayan Restoran

WUIYO Kerja Pelayan Restoran

Kadang-kadang kita geram bila pelayan datang ambil order lebih kurang dengan muka masam. Tapi kita tak tau yang mood dia dah spoil dengan customer lain yang perangai dia macam *****.

Tau la customer is always right. Tapi jangan la layan orang lebih kurang. Kalau nak layanan tip top, pi la ke tempat 7 bintang dan bayar tip top jugak.

Ni tidak, bayar RM4, kedai untung seringgit tapi dok belagak customer is always right. Apa pasai?

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Coronavirus- OCD Be Like…